İstcoffee İle Sıcak Yaz Günlerinde Buz Gibi Kahve Keyfi!

24-06-2019 12:03
İstcoffee İle Sıcak Yaz Günlerinde Buz Gibi Kahve Keyfi!

İstcoffee İle Sıcak Yaz Günlerinde Buz Gibi Kahve Keyfi!

 

Yaz mevsiminin en sıcak günlerinden birini hayal edin: öğleden sonra güneşinin en tepede olduğu saatler, uykunuz bastırmış. Biraz enerji toplamak, biraz da en sevdiğiniz lezzetlerden birine ulaşmak için kahvenizi içmek istiyorsunuz. Ancak hava o kadar sıcak ki, kahve bile olsa, sıcak bir içeceği yudumlama fikrine bile dayanamıyorsunuz. İşte İstcoffee tam da bu noktada devreye giriyor!

 

İstcoffee Cold Drip kahve çeşitleri, bildiğiniz soğuk kahvelerden çok farklı. Soğuk kahve, temel olarak, sıcak kahve gibi hazırlanan bir kahvenin buzla soğutularak servis edilmesidir. Cold Drip kahve ise tam 16 saat boyunca damlatma yöntemi uygulanarak üretilir. Bu yöntem, kahve otoriteleri tarafından da tescillenmiş, en doğru kahve demleme yöntemidir.


Cold Drip yöntemi ile üretim yapılırken, öğütülmüş kahve çekirdekleri ısıya maruz kalmaz. Bu sayede kahve çekirdeklerinde bulunan tüm aromalar açığa çıkar. Kahvede bulunan yağ ve asit oranı ile suya geçmez.

 


 

 

İstcoffee Cold Drip kahveyi, standart soğuk kahveden ayıran en önemli özelliği tadıdır. Soğuk demleme yöntemi ile üretilen kahve, sıcak hazırlanıp soğutulan kahveden her anlamda üstündür. Kahvenin 16 saat boyunca demlenmesi, ona daha yoğun bir lezzet kazandırır. Ayrıca ısı ile temas etmeyen kahve çekirdekleri acılık kazanmaz. Sıcak su, kahvenin acılığını artırır. Buz gibi suda demlenen kahve ise doğal olarak daha tatlı bir tada sahip olur.

 

Kahvenin soğuk suda demlenmesi, çok daha düşük bir asit oranına sahip olmasına yardımcı olur. Bu da pek çok insan için kahve içtikten sonra oluşan sindirim sorunlarının ortadan kalmasını sağlar. Hassas bir mideniz varsa, ancak kahve içmeyi de çok seviyorsanız; Cold Drip kahve tam size göre demektir. Soğuk demlenmiş kahvenin asit oranı, normal kahveye oranla %65 daha azdır.

 

İstcoffee Cold Drip Kahve Nasıl Tüketilir?

 

   

 


İstcoffee Cold Drip kahveyi içmeden önce, sıvının tamamen homojen bir hale gelmesi için, şişeyi hafifçe çalkalamak doğru olacaktır. Servis sırasında önerilen tüketim miktarı, 50 ml kahvenin üzerine buz eklenerek tüketilmesidir. Damak tadınıza göre, daha yumuşak içimli kahvelerden hoşlanıyorsanız, kahvenizi su ve süt ile de tatlandırabilirsiniz. Buzu ekledikten sonra kahvenizden küçük bir yudum alabilir ve daha sonra istediğiniz malzemelerle kahvenizi tatlandırabilirsiniz.

 

İstcoffee Cold Drip kahvenin üretiminde Kolombiya kahve çekirdekleri kullanılmaktadır. Kahvenizden bir yudum aldığınızda, bu yörenin tüm aromatik tatlarını alabilirsiniz. Pratik ve hızlı hazırlanışı, üstün lezzeti ve buz gibi ferahlığıyla İstcoffee Cold Drip’in yaz mevsiminin favori içeceği olacağından eminiz!

Ürüne ulaşmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz: https://www.gurmenet.com/arama/istcoffee


 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.