Juice Planet İle Detoks Günlüğü

21-06-2018 09:40
JUICE PLANET İLE DETOKS GÜNLÜĞÜ

Yaz mevsiminin giderek yaklaştığı bugünlerde ilk kez detoks yapmayı deneyecekseniz, Juice Planet Detoks Starter Set tam size göre. 
 

 

Juice Planet Detoks Starter Set ile nasıl sağlıklı ve keyifli bir detoks süreci geçirebileceğinizi size bu yazımızda anlatacağız. Ancak öncesinde kısaca "detoks nedir?” sorusuna cevap verelim. Detoks, basit anlatımıyla modern hayatın vücudunuzda biriktirdiği toksinlerden arınmanız için uyguladığınız beslenme planı anlamına gelir. Yanlış beslenme, hareketsizlik ve stres vücudumuzda toksik birikim yaratır. Bu toksik birikim metabolizmamızı yavaşlatır, sağlığımızı ve dengemizi bozar.
 
Toksinlerden arınmamak uzun vadede ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Detoks ise işte bizi yaşlandıran ve sağlığımızın bozulmasına neden olan toksinlerden arınmamız anlamına gelir. Detoks, sadece vücudumuzu toksinlerden arındırmakla kalmaz, aynı zamanda vücudumuzun dinlenmesini sağlar ve bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Bu nedenle özellikle hastalıkların çoğaldığı mevsim geçişlerinde detoks yapmak oldukça faydalıdır. 

Toksinlerden arınmak ve vücudunu dinlendirmek isteyen kişiler için çokça detoks tarifleri mevcut. Tarifler değişse de aslında temel gereklilikler değişmiyor. Detoks döneminde ağır, asitli ve şekerli besinlerden uzaklaşmak, yerine bol miktarda antioksidan almak ve yine bol miktarda su içmek gerekiyor. 

Juice Planet ile Kolay ve Keyifli Detoks

 


 

Detoks yaparken vücudu antioksidan içeren meyve ve sebzelerle ödüllendirmek gerekiyor. Juice Planet Detoks Starter Set’in içindeki detoks suyu tarifleri tam olarak detoksta vücudunuzun ihtiyaç duyduğu meyve ve sebzeleri içeriyor. Eğer hayatınızda ilk defa detoks yapıyorsanız ya da uzun bir süre önce detoks yaptıysanız bu set sizin için oldukça uygun. 

Detoks Starter Set’in içinde 6 adet detoks suyu bulunuyor ve bunların tümünün 1 gün içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Detoks sürenizin toplamda 4 ila 7 gün arasında kalması ve daha uzun sürmemesi de oldukça önemli. Detoks Starter Set’in içerisinde bol miktarda meyve ve yeşillik var. Bu meyveler, sebzeler ve yeşillikler özellikle bol miktarda antioksidan içerenlerin arasından seçiliyor. Yüksek oranda antioksidan içeren sebze ve meyveler bağışıklığınızı güçlendiriyor, bağırsak sağlığınızı koruyor, ödem atmanızı sağlıyor, tokluk hissi sağlıyor ve organlarınızın arınmasına yardımcı oluyor. 

Juice Planet’in bu setiyle detoks yaptığınızda gün içinde herhangi bir katı yiyecek tüketmemeniz gerekiyor. Juice Planet Detoks Starter Set birkaç gün içerisinde vücudunuzu arındırıyor, enerji veriyor, bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor ve yeni mevsime kendinizi harika hissederek girmenize yardımcı oluyor. Juice Planet içecekleri vitamin değerlerini kaybetmemesi amacı ile üretildikten hemen sonra dondurulmaktadır.  Ürünler firmamıza soğuk zincir ile ulaştırılmakta ve donuk olarak muhafaza edilmektedir . Juice Planet ürünleri talebinize göre kuru buz ile donuk olarak ya da kargoda çözülecek şekilde soğuk zincir olmadan gönderilmektedir. Ürünler dondurulmuş olarak -18c 6 ay saklanabilir, çözülmüş ise 5-7 gün içerisinde tüketilmelidir. 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.